Topping Coklat 1
Bahan-bahan:
2 sudu marjerin
3 sudu besar susu cair @ air panas
1/2 cwn serbuk koko
4 sudu besar susu pekat
Cara-cara:
1.Msak secara double boiler
2.Biarkan sebentar & curahkan atas kek
Topping Coklat 2
Bahan-bahan:
150gram coklat masakan
35gram susu cair
1sudu kecil butter
Cara-cara:
1.Msak secara double boiler
2.Biarkan sebentar & curahkan atas kek
Topping Coklat 3
Bahan-bahan:
1/2 cawan koko
1/2 cawan susu
1 sudu besar minyak masak
Cara-cara:
1. Masak kesemua bahan atas api perlahan
2. Biarkan sebentar & curahkan atas kek
Topping Coklat 4
Bahan-bahan:
250g coklat masakan (potong kecil-kecil)
1sudu besar majerin/butter
130ml double cream atau whipping cream
gula halus secukup rasa (optional)
Cara-cara:
1.Cairkan coklat secara double-boiler
2.Alihkan dr api, kemudian masukkan majerin, gula dan cream. Kacau sehingga sebati.
3.Curahkan atas kek.
Topping Coklat 5
Bahan-bahan:
1/2 bar coklat masakan
2 sudu besar butter
1/2 sudu besar gula halus
esen vanilla beberapa titik
Cara-cara:
1.Msak secara double boiler
2.Biarkan sebentar & curahkan atas kek
Topping Coklat 6
Bahan-bahan:
2oog coklat masakan
2 sudu besar susu pekat
6 sudu besar air panas
Cara-cara:
1.Msak secara double boiler
2.Biarkan sebentar & curahkan atas kek
AinShaari || 019.289.9202 || Rania Bangi
COD B.B.Bangi, Kajang, Serdang, Putrajaya
POS ke seluruh Malaysia
No comments:
Post a Comment